Руските власти искат да привлекат повече мигранти, които да изпратят

...
Руските власти искат да привлекат повече мигранти, които да изпратят
Коментари Харесай

Разузнаването на Великобритания: Русия иска да прати мигранти в Украйна

Руските управляващи желаят да привлекат повече мигранти, които да изпратят на фронта във войната в Уктайна и да избегнат мобилизацията в страната преди президентските избори през 2024 година, съобщи укаринската организация Укринформ, като се базира на информация на английското разузнаване. Министерството на защитата направи изявленито си в обществената мрежа „ Екс “.

Съобщава се, че при идването си узбекските мигранти в Мариупол, които били назначени като строители, са били лишени от паспортите си и принудени да се причислят към съветската войска.

„ В Русия има най-малко шест милиона мигранти от Централна Азия, които Кремъл евентуално преглежда като евентуални наборници. Русия по всяка възможност желае да избегне по-нататъшни ограничения за вътрешна готовност в навечерието на президентските избори през 2024 година. Използването на непознати жители разрешава на Кремъл да се снабди с спомагателен личен състав за военните си старания в изискванията на възходящи жертви “, счита английското разузнаване.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР