Руските въоръжени сили изстреляха крилати и балистични ракети като част

...
Руските въоръжени сили изстреляха крилати и балистични ракети като част
Коментари Харесай

Путин ръководи учения с крилати и балистични ракети

" Руските въоръжени сили изстреляха крилати и балистични ракети като част от ученията " Гръм 2019 ". Маневрите се управляват от висшия главнокомандващ Владимир Путин ", оповестява " РИА Новости ".

По-специално, стратегически Ту-95МС изстрелват крилати ракети Х-101 по цели на образователните площадки в Коми и Камчатка .

В допълнение, междуконтиненталната балистична ракета " Ярс " е изстреляна от военния космодрум в " Плесецк ", като бойната МБР удари задачата си на подготвителния полигон " Кура ".

Дмитрий Песков съобщи, че на 17 октомври Владимир Путин ще управлява ученията " Гръм 2019 " от Националния център за ръководство на защитата в Москва .
 Путин отсече: Опитите за равнене с нуклеарния капацитет на Русия са безполезни
Путин отсече: Опитите за равнене с нуклеарния капацитет на Русия са безполезни

Чрез разполагане на ПРО системи наоколо до нейните граници

По време на ученията " Гръм-2019 " се отработват въпроси за потребление на високоточни нуклеарни оръжия и оръжия, основани на нови правила . Това съобщи съветският министър на защитата Сергей Шойгу.

" Провежда се образование за ръководство на стратегическите нападателни сили . Обучението е последният стадий от ученията " Гръм-2019 ", по време на което се прави оценка способността на съветските въоръжени сили да вземат решение проблеми във въоръжен спор и нуклеарна война с използването на интегрираната приложимост на високоточни нуклеарни оръжия и оръжия въз основа на нови физически правила ", изяснява той.

Около 12 хиляди бойци и офицери участваха в бойни подготвителни задачи.

Освен това учението включва 213 ракетни установки на стратегическите ракетни сили , до 105 самолета и хеликоптери , в това число 5 стратегически ракетоносци, до 15 кораба и 5 подводници, 310 единици военна и специфична техника .
 Съединени американски щати е подготвен с всички военни качества да пази мира
Съединени американски щати е подготвен с всички военни качества да пази мира

Пентагонът желае да сътвори огромна и по-смъртоносна мощ против Русия и Китай
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР