Руските твърдения за мръсна бомба са бълнуване, но това бълнуване

...
Руските твърдения за мръсна бомба са бълнуване, но това бълнуване
Коментари Харесай

Климкин: Бълнуването за мръсна бомба може да е алиби за руски атаки срещу украински АЕЦ

Руските изказвания за " мръсна бомба " са бълнуване, само че това бълнуване е рисково – това е отвличаща вниманието маневра, съобщи някогашният министър на външните работи на Украйна Павло Климкин, представен от GORDONUA.

„ Първо, в Москва желаят да отвлекат вниманието от ударите против нашата сериозна инфраструктура, с цел да накарат всички ида приказват за тяхната неистина. Второ, телефонните диалози с управлението на съветското министерство на обраната основават пространство за  възобновяване на връзката със Запада. Много се надявам Западът да не се поведе по това. Трето, това е ориентирано към вътрешната публика – пропагандата в Русия работи като ненормална, само че все едно, хората се отнасят все по-скептично към дейностите на съветския режим. “ – показва Климкин.

„ И последно, само че доста значимо. Русия може би приготвя почва за офанзиви против други украински АЕЦ, по-точно Ровенската – от територията на Беларус. Тук всичко е съшито с бели конци – в случай че има опасност от " мръсна бомба ", значи е нужно да бъдат завладяни всички източници на радиоактивни субстанции. А в действителност логиката е елементарна и геноцидна – да бъдем лишени от източници на сила и да последва колапс на енергийната система през зимата. “ – продължава някогашният външен министър.  

" Колкото и неуместно да наподобява съветското бълнуване за " мръсна бомба ", е належащо да разбираем на нашите другари всички претекстове на съветския режим. Предупреждението е отправено – значи са подготвени за деяние. “ – споделя още той.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР