Руските туристи, които изживяха истински кошмар на борда на самолет

...
Руските туристи, които изживяха истински кошмар на борда на самолет
Коментари Харесай

Пътници от злополучния самолет Airbus 321, раздиран от паника и писъци, разказаха за кошмара в небето

Руските туристи, които изживяха същински призрачен сън на борда на аероплан Airbus 321, изпълняващ полет от Анталия до Челябинск, описаха за спешното кацане във Волгоград. Те са безапелационни, че ще запомнят за цялостен живот злощастния полет, а някои даже признават, че повече в никакъв случай няма да се качат на аероплан.

Припомняме, че  машината на турската компания OnurAir, кацна спешно на летището във Волгоград поради разхерметизация на салона на лайнера .

„ Първоначално летяхме обикновено, по-късно почувствахме напън в ушите. Маските започнаха да падат, само че те не работеха и нямаше от кое място да получим О2. От нослетата на децата течеше кръв, някои от пасажерите изгубиха схващане. Аз се усещах доста зле. Никой нищо не знаеше, екипажът не говореше на съветски език, не разбирахме какво се случва ”, споделя Виктория, летяла на злощастния аероплан.

По думите на туристите, стюардесите също изпаднали в суматоха и почнали да плачат. Осветлението в салона изгаснало, а някои от пасажерите почнали да се сбогуват.

„ Кацнахме за 5 минути, на хората им течеше кръв от носа. Някои се молеха, други се прощаваха. Стюардесите плачеха. Хората се задъхваха, имаше суматоха. След като кацнахме на летището, никой не беседва с нас. Нахраниха ни едвам преди полета. Спахме на земята, върху куфарите си. В залата местата не доближиха. Имах единствено една мисъл: да сложа маската на детето си. Тя плачеше, а аз гледах през прозорчето и видях, че кръжим над града, т.е. самолетът се управлява, а не падаме. Това беше обнадеждаващо. Стараехме се да се държим ”, спомня си различен от пасажерите.

Стъпили на родна земя, изплашените туристи не могат да сдържат сълзите в очите си и се хвърлят в обятията на близки и родственици, които ги чакат на летището в Челябинск.

За благополучие, при случая никой не е потърпевш. След кацането обаче 11 души са се нуждаели от психическа помощ.
На летището в Челябинск всички са получили здравна помощ. По случая се прави инспекция.

Превод: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР