Руските стрийминг услуги ще купуват повече съдържание от източни доставчици,

...
Руските стрийминг услуги ще купуват повече съдържание от източни доставчици,
Коментари Харесай

В Русия ще гледат турски и индийски сериали вместо западно кино

Руските стрийминг услуги ще купуват повече наличие от източни снабдители, защото американските и европейските студия се изтеглят от страната. Това съобщи пред ТАСС Джаник Файзиев, общоприет продуцент на стрийминг платформата Oккo.

" Това би трябвало да се случи, тъй като имаме избран бюджет за закупуване на наличие. Тъй като не можем да го похарчим за европейски или американски филми, затова ще харчим повече на изток и в Турция ", изясни той, цитира news.bg.

Файзиев уточни, че макар че съветските стрийминг платформи са си сътрудничели с източните си сътрудници и по-рано, в този момент ще засилят този ангажимент.

" Честно казано, и преди купувахме известно количество турски, индийски и корейски филми и сериали. Ясно е, че в този момент техният брой ще нараства ", означи продуцентът.

Заради спора в Украйна по-рано компанията " Уолт Дисни " приключи активността си в Русия, в това число стартирането на филми, производството на наличие и лицензирането. Същото направи и " Сони Пикчърс ".

Реакцията на Запада към " специфичната военна интервенция " на Русия в Украйна обаче не се ограничи единствено до кино промишлеността.

Социалните мрежи Facebook, Туитър и Ютуб ограничиха достъпа си на територията на Русия.

Спортът на страната също пострада. УЕФА лиши семейството на страната на финала от Шампионската лига. На съветските спортисти им бе отнета опцията да вземат участие на огромни интернационалните конгреси и надпревари.

Петролният колос " Шел " пък разгласи, че стопира да купува съветски нефт и газ.

Компаниите " Макдоналдс ", " Старбъкс " и " Кока-Кола " също прекратиха бизнеса си в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР