Руските сили за сигурност задържаха гражданин на Москва, заподозрян в

...
Руските сили за сигурност задържаха гражданин на Москва, заподозрян в
Коментари Харесай

Руснак преби тъмнокож мъж в метрото

Руските сили за сигурност задържаха жител на Москва, обвинен в побой над камерунец в метрото на съветската столица, заяви „ Мослента “.

Изданието се базира на източник от правоохранителните органи. Нападението е било осъществено в края на месец май, само че едвам в този момент медиите научават за него.

Руснакът е пребил камерунския жител във трен, пътуващ сред станциите „ Калужская “ и „ Нови Черемушки “, показва изданието. Мъжът е нанесъл няколко удара по главата на 34-годишния чужденец.

Камерунецът е работил като помощник в Руския университет на дружбата на народите. Няма информация за положението на потърпевшия, следствието по случая продължава.

Нападателят е на 29 години и е под домакински арест. Руският жител е бил арестуван от полицията на станция „ Калужская “, разкри източникът.

Камерун е една от страните, които вземат участие във футболния шампионат Купа на конфедерациите, провеждащ се в Русия. През идващото лято Русия приема международното състезание по футбол.

Камерунците изгубиха първия си мач в шампионата, падайки от Чили с 0:2. Следващият мач на африканците ще е на 22 юни против Австралия. Двубоят ще се изиграе в Санкт Петербург.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР