Руските сили все повече се съсредоточават върху настъплението към Славянск

...
Руските сили все повече се съсредоточават върху настъплението към Славянск
Коментари Харесай

Русия продължава атаката в Донбас

Руските сили от ден на ден се концентрират върху настъплението към Славянск от югоизточната част на Изюм и западната част на Лиман.

Това се показва в разбор на Института за проучване на войната.

Руските сили реализират триумфи във и към Северодонецк.

Руските сили евентуално се надяват да напреднат към Лисичанск от Тошкивка, с цел да избегнат нуждата да се бият през река Северски Донец от Северодонецк.

Руската формация в Херсонска област евентуално усеща натиска на лимитираната украинска контраатака в северозападната част на Херсонска област, изключително като се има поради, че сега огромна част от съветските оперативни дейности са ориентирани към завладяването на Северодонецк.

Руските сили евентуално се пробват да употребяват запасите от беларуската войска, с цел да компенсират тежките материални загуби в Украйна.

Украинският общоприет щаб заяви на 31 май, че беларуските сили реалокират танкове и бойни машини на пехотата от хранилища в Беларус в Русия, с цел да попълнят бойните загуби.

От своя страна украинската войска стратегически разпределя лимитираните си запаси, с цел да може да продължи съпротивата. Това се вижда в стратегическото евакуиране от Северодонецк от последните часове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР