Руските окупационни власти в Херсонска област, която бе превзета изцяло

...
Руските окупационни власти в Херсонска област, която бе превзета изцяло
Коментари Харесай

Руските окупационни власти се готвят за анексия на Херсонска област 

Руските окупационни управляващи в Херсонска област, която бе завладяна напълно от Русия имат намерение да се извърнат към съветския президент Владимир Путин с искане районът да стане част от Руската федерация, съобщи в сряда по време на конференция Кирил Стремусов, заместник-началник на така наречен " военно-гражданската администрация " (окупационна власт) на района, предава ТАСС.

" Референдумът, който се организира безусловно законно в Крим, не беше признат от международната общественост , която направи всичко, с цел да не възприема Русия като пълновръстен индивид на международната общественост. Следователно би трябвало да има един-единствен декрет въз основа на искане на управлението на Херсонска област до съветския президент Владимир Путин , ще има искане за въвеждане на Херсонска област като пълновръстен индивид, част от Руската федерация ", сподели той.

До края на годината Херсонска област ще приготви законодателна рамка за присъединение към Руската федерация под формата на индивид, решението ще бъде взето по същото време, оповестиха окупационните управляващи.
 Как Русия се закрепва в окупираните от нея територии
Как Русия се закрепва в окупираните от нея територии

Москва твърди, че няма да окупира Украйна, само че дейностите й демонстрират противоположното

Припомняме, че краткотрайните управляващи в Херсон оповестиха, че. Херсон беше първият украински регионален център, който още в първата фаза на войната в Украйна. Според съветските медии мирният живот последователно се възвръща в тази област. На 9 май за първи път от осем години в района.

На 21 февруари Путин разгласи, а на 24 февруари разгласи началото на " специфична военна интервенция " в Украйна в отговор на апела на водачите на сепаратистите в Донбас за помощ.
 Англия: Русия възнамерява дълготраен надзор над украинския Херсон
Англия: Русия възнамерява дълготраен надзор над украинския Херсон

Русия като отхвърли връщането на Херсон под контрола на Украйна и инициира прекосяването на валутата към рублата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР