Руските окупатори ще направят оперативна пауза, преди да възобновят настъпателните

...
Руските окупатори ще направят оперативна пауза, преди да възобновят настъпателните
Коментари Харесай

Института за изследване на войната: Руските войски в момента се прегрупират

Руските окупатори ще създадат оперативна пауза, преди да възобновят настъпателните интервенции в посока Авдеевка, или ще трансферират подкрепления от други браншове на фронта, предвиждат специалисти от Института за проучване на войната.

Данните демонстрират, че скоростта на съветските настъпателни интервенции покрай Авдиевка се е забавила внезапно след оповестеното завладяване на града.
" Руските войски сега се прегрупират и организират интервенция по разчистване в окупираната Авдеевка ", съобщи Дмитрий Лиховий от Института за проучване на войната, представен от " Украинская истина ".

Украинските публични лица оповестиха през уикенда, че са изтеглили войските към нова отбранителна линия, която е била готова авансово и подсилена на " няколко равнища ".

Руските войски имат запаси, които да бъдат употребявани като подкрепления в други браншове на фронта, само че до момента от Института за проучване на войната не са забелязали признаци, че съветското командване трансферира тези запаси към Авдеевка.

Очакванията са, че съветското командване даже може да изтегли елементи от Авдевека и на ги насочи към други региони на фронта.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР