Руските окупатори сериозно планират да превземат Европа - сега тренират

...
Руските окупатори сериозно планират да превземат Европа - сега тренират
Коментари Харесай

Руски социолог: Европа я очаква една голяма Буча. Руснаците тренират в Украйна

Руските окупатори съществено възнамеряват да завладяват Европа - в този момент упражняват в Украйна, само че желаят да уредят " огромна Буча " на целия континент. Така разяснява съветският социолог Игор Ейдман изказването на Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация по отношение на задачата, която Русия преследва с войната в Украйна, пише .

Медведев, който е доближен на съветския президент Путин, съобщи, че Москва се бори за „ опцията най-сетне да построи отворена Евразия – от Лисабон до Владивосток ". " Това не е смешка, те в действителност възнамеряват да завладяват Европа. В Кремъл царува същинска всеобща полуда. Там си мислят, че европейците ще им се подчинят от боязън пред нуклеарна война, а при такава опасност Съединени американски щати също няма да защитят Европа ", написа Ейдман в обява във Facebook. 

Според него съветските управляващи сами сътвориха и постановиха пропагандния облик на изнежената, развратена и слаба " Гейропа " и сами са си повярвали в това. В момента руснаците упражняват в Украйна, само че имат намерение да създадат от Европа една " огромна Буча " чак до Лисабон в това число, написа социологът. " Европейци, уповавам се, към този момент сте разбрали, че по всевъзможен метод би трябвало да спрете фанатиците в Украйна, другояче те ще дойдат при вас ", споделя той. Впрочем локални поданици от селата в Черниговска област в Украйна, които в продължение на месец бяха окупирани от съветските сили, свидетелстват доколко съветските бойци са индоктринирани по отношение на " специфичната военна интервенция " (както в Кремъл назовават войната, която Путин отприщи).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР