Руските окупатори са организирали два силни взрива в Мелитопол вчера,

...
Руските окупатори са организирали два силни взрива в Мелитопол вчера,
Коментари Харесай

Руснаци сами организират взривове в Мелитопол

Руските окупатори са организирали два мощни гърмежа в Мелитопол през вчерашния ден, с цел да основат мотив за евакуация и да имат опция да изоставен територии. Това сподели кметът на града Иван Федоров, представен от стйа

" Първият гърмеж избухна в 7 часа сутринта. Това са провокации от врага ", сподели Федоров.

Според него окупаторите сами устройват тези гърмежи, с цел да оправдаят напускането на града. Това става на фона на възбрана на представителите на Русия да напущат, с цел да не демонстрира, че се готвят за отсъпление.

" Вече получаваме известия, че са почнали да минират детски градини, ичилища и сериозна инфраструктура. Те вършат това за провокация ", сподели още Федоров.

Според него думите му се удостоверяват от втория гърмеж, който е избухнал в 22 часа. Ведната по-късно е прекратено електроснабдяването в 70% от града. Пропаднало водоснабдяването, а тук-там и мобилните връзки.

" След това врагът всеобщо стартира да придвижва своята техника от страната на Запорожката линия на фронта. Това се десетки единици техниха. Врагът прави провокация, с цел да упрекна украинската власт, а в действителност се пробва да прикрие своите деяниа на краткотрайно окупираната територия ", сподели Федоров.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР