Руските общинските съветници от Санкт Петербург, които поискаха импийчмънт на

...
Руските общинските съветници от Санкт Петербург, които поискаха импийчмънт на
Коментари Харесай

Привикаха в полицията руските общинари, поискали отстраняването на Путин

Руските общинските съветници от Санкт Петербург, които желаеха импийчмънт на Владимир Путин, са извикани в полицията, предава съветската секция на Радио Свободна Европа. От новината излиза наяве, че ще им бъде формиран протокол за дискредитация на армията.

Медията напомня, че общинските съветници от област Смолниское в Санкт Петербург през вчерашния ден са приели предложение да се гласоподава в Държавната дума премахване на Владимир Путин от власт поради обстановката в Украйна.

Вчера съветски медии оповестиха, че съгласно признатия от петербургските локални депутати текст решението на президента да нападне Украйна " нарушава сигурността на Русия и нейните жители ", тъй като съветската войска губи своите боеспособни елементи, а млади трудоспособни хора се инвалидизират, получавайки съществени физически увреждания.

В същото време поради отдръпването на задграничните компании от локалния пазар и емиграцията на образованото население стопанската система на страната също страда. Обявената като цел на войната демилитаризация на Украйна не е реализирана. Напротив, НАТО се уголемява на изток до момента в който Украйна досега е получила голяма военна техника от Запада на стойност 38 милиарда $ - повече от военния бюджет на Канада или Полша, се показва в текста на документа.

Всъщност още при започване на март общински съветници от Смолнинское са отправили апел персонално към Путин, в което осъждат " специфичната военна интервенция " и декларират, че тя " без пресилване изправя света на прага на Трета международна война ". Те са поискали съветският президент " да спре кръвопролитието и да подаде оставка ".

През август пък един от общинарите в Санкт Петербург също е изискал от президента да разгласи завършек на войната, само че е получил следния сбит отговор от Кремъл: " Информираме ви, че е в ход специфична военна интервенция за демилитаризация и денацификация. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР