Руските нашественици отново атакуваха Запорожие с ракети. Това съобщи тази

...
Руските нашественици отново атакуваха Запорожие с ракети. Това съобщи тази
Коментари Харесай

Нови ракетни удари по Украйна! Паника в Киев - щурмуват мага...

Руските нашественици още веднъж нападнаха Запорожие с ракети. Това заяви тази заран ръководителят на Запорожката ОВА Александър Старух в Telegram.

Цели на врага станаха инфраструктурни обекти. Информацията за разрушенията и потърпевшите се обяснява.

" Окупаторът нападна регионалния център с ракети. Целите на врага бяха инфраструктурни обекти. Информацията за разрушенията и жертвите се обяснява. Останете в укритията! ", прикани Старух, представен от УНИАН.

Руската войска продължава настъплението си в направленията Бахмут и Авдеевка, излиза наяве от отчет на Генералния щаб на украинските въоръжени сили, оповестяват международните издания.

Руските въоръжени сили са нанесли 10 ракетни и 19 въздушни удара и са направили над 90 изстрелвания от ракетни системи за залпов огън. 



Руските елементи организират щурмови дейности в регионите на Озаряновка, Каменка, Первомайское и Невелское.

Руските войски правят инженерно съоръжение на отбранителни позиции, както и интензивно въздушно разузнаване благодарение на безпилотни летателни апарати.

 

След ракетните удари по обекти на сериозната инфраструктура в Киев е настъпила суматоха, обвързвана с храните и горивата, оповестяват международните издания.



 

Жителите на украинската столица са опразнили рафтовете с храна в супермаркетите, пробват се да си купят отоплителни уреди, които към този момент не се продават в онлайн магазините, и се редят на големи опашки пред бензиностанциите.

Опитите за нахлуване на украинските въоръжени сили в редица обитаеми места в посока Купянск са били отблъснати, оповестява представителят на съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков, представен от международните издания.

" На Купянското направление съперникът със силите на четири ротни тактически групи направи несполучливи опити за настъпателни дейности по посока на селищата Кисловка, Табаевка от Харковска област и Куземовка. Всички офанзиви на частите на ВСУ са били отблъснати ", декларира Конашенков по време на брифинг.

Украинските въоръжени сили са изгубили над 40 военнослужещи, пет танка, четири бойни бронирани машини и 15 автомобила, добавя Конашенков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР