Руските командири в южната и източната част на Украйна използват

...
Руските командири в южната и източната част на Украйна използват
Коментари Харесай

Лондон: Русия използва десантчици като части за бързо реагиране в Украйна

Руските командири в южната и източната част на Украйна употребяват въздушнодесантни сили като " елитни елементи за бързо реагиране ", се споделя в сводка на английското Министерство на защитата, представена от БНР.

По последни данни на английското военно разузнаване през последните два дни е имало тежки боеве в източния миньорски град Соледар в източната част на Донецка област и покрай град Кремина в Луганска област.

Известно е, че още от началото на годината Русия пренасочва елементи от нейната 76-та гвардейска десантна дивизия за укрепване на фронтовата линия при Кремина. Британското разузнаване твърди, че това се прави, тъй като Кремъл счита региона за " доста уязвим ".

В сводката се добавя, че от ноември 2022 година Русия е заела съвсем всичките си десантчици в поддръжка на сухопътните войски по фронтовата линия в Херсон в южната част на страната, само че в този момент става преразпределение.

Междувременно някогашният командващ английската войска лорд Ричард Данат съобщи за Скай нюз, че в случай че Англия желае да промени нещо на бойното поле с изпращането на танкове, то това няма да стане единствено с изпращане на 12 Challenger 2, както се приказва, а ще са нужни към 50 танка.

Лорд Данат счита, че руснаците ще подхващат атака в края на зимата или началото на пролетта и украинците в действителност ще имат потребност от надеждни танкове, с цел да я възпрат.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР