Руските изтребители Су-27 са прихванали стратегически бомбардировачи на военновъздушните сили

...
Руските изтребители Су-27 са прихванали стратегически бомбардировачи на военновъздушните сили
Коментари Харесай

Руски изтребители са прихванали американски бомбардировачи

Руските изтребители Су-27 са прихванали стратегически бомбардировачи на военновъздушните сили на Съединени американски щати. Инцидентите са станали в Черно и Балтийско море. Това оповестиха в понеделник от Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация.

" На 17 юни 2019 година екипажите на съветските Су-27 от военновъздушните сили сили прихванаха стратегическите бомбардировачи B-52Н на американските военновъздушни сили, които се приближаваха към държавната граница на Руската федерация в Черно и Балтийско море ", съобщи ТАСС.

Агенцията посочи, че не са позволени нарушавания на държавната граница на Русия, полети на съветски самолети са осъществени в строго сходство с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство.

На 10 юни Су-27 бе издигнат, с цел да прихване разследващия аероплан RC-135 на Военновъздушни сили на Съединени американски щати и " Гълфстрийм " на шведските Военновъздушни сили покрай съветската граница над Балтийско море, където се организираха учения на НАТО. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР