Руските генерали смятат, че Путин е смекчил действията спрямо Украйна,

...
Руските генерали смятат, че Путин е смекчил действията спрямо Украйна,
Коментари Харесай

Експерт: ФСБ или ГРУ биха свалили Путин, ако войната за Донец и Луганс бъде загубена

" Руските генерали считат, че Путин е смекчил дейностите по отношение на Украйна, в частност, е заповядал да бъдат оттеглени войските от Киев и да се съсредоточат върху Донбас. ФСБ и ГРУ имат опция да убият Путин в хода на държавен прелом, в случай че решат, че съветските войски губят позиции в Лонецка и Луганска области ", написа The Sun, като се базира на специалиста по проучване на спорове в Кралския лицей в Лондон Робърт Тронтън.

Според него е допустимо на Путин да бъде подложен ултиматум: да напусне поста си или да почине.

Британският специалист акцентира, че няма да е мъчно да бъде уверено съветското население в инцидентната гибел на Путин, същата операция те са съумели да прокарат с генералния секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз Леонид Брежнев и други комунистически водачи през 70-те.

" Те знаят по какъв начин се прави това. Ако имате желание да извършите дворцов прелом, го вършиме тиха и в най-строга загадка. След това стартирате да говорите по малкия екран, че Путин е доста болен и по-късно се появява нов водач. Някой ще каже: " Горкият Путин, получи сърдечен удар след цялото това напрежение и ние поставихме отпред еди кого си ", разяснява едно допустимо развиване на обстановката Тронтън.

По думите му, натискът на генералите върху Путин се ускорява по едно и също време с пагубните загуби на Русия в Украйна.

" Армията не може да си разреши да губи такова количество хора. Започват проблеми с бойния дух и управлението, бойците питат: " За какво вършим всичко това ". Свършват им хората, ракетите, всички ", твърди Тронтън.

Той обаче се притеснява, че след евентуален боен прелом, отпред може да застане още по-жесток човек, по-опитен във военните каузи и показва като едни от най-вероятните претенденти началника на Генщаба Валерий Герасимов и шефа на ФСБ Александър Бортников, както и, че подобен водач би се осмелил да употребява нуклеарно оръжие.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР