Руските футболни национали побойници остават в ареста за два месецаДвамата

...
Руските футболни национали побойници остават в ареста за два месецаДвамата
Коментари Харесай

Руските футболни национали побойници остават в ареста за два месеца

Руските футболни национали побойници остават в ареста за два месеца
Двамата елитни съветски футболисти Павел Мамаев и Александър Кокорин, които на 8 октомври неоснователно нападнаха двама държавни чиновници, ще останат в ареста до 8 декември, когато ще стартира делото за безчинство, оповестяват съветските медии.

Мамаев и Кокорин, които са в разширения състав на националния тим по футбол на Руската федерация, са застрашени от пет години затвор.

Адвокатите на двамата оповестиха, че ще апелират мярката, която съгласно тях е безпричинно тежка.

По-рано техните работодатели от ФК "Краснодар и "Зенит" дадоха обещание да ги санкционират дисциплинарно и даже да опитат да прекратят трудовите им контракти, а брачната половинка на Мамаев подаде молба за бракоразвод.

БГНЕС напомня, че в понеделник сутринта двамата национали на "Сборная", до момента в който се намират под въздействието на алкохол, нападнаха чиновник на Министерството на превоза в московско кафе, който им направил забележка по отношение на държанието. Освен физическо принуждение двамата са обиждали Денис Пак, който е от азиатски генезис, на етническа основа. Преди това двамата са нанесли побой и на чиновник на съветската социална телевизия „ Първи канал “.

Видео от случая, публикувано в интернет, демонстрира Кокорин, Мамаев и техни другари да хвърлят столове по служителя на министерството. Заради пострадванията си Пак е получил здравна помощ, а по-късно е подал публично недоволство в полицията.

Инцидентът предизвика остра социална реакция и апели за сурови санкции за самозабравилите се футболни звезди. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР