Руските части напреднаха няколкостотин метра през нощта и сутринта в

...
Руските части напреднаха няколкостотин метра през нощта и сутринта в
Коментари Харесай

Рогов: Руските части напреднаха няколкостотин метра през нощта и сутринта в Ореховско направление

Руските елементи напреднаха няколкостотин метра през нощта и сутринта в Ореховско направление в региона на Работин и Вербовой, както и във Времевско направление край село Урожайное. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

„ Имаше опити на съперника да нападна в Ореховско направление в региона на Вербовой, с цел да пробие към Новопрокоповка, само че в този миг нашата контраофанзива се организира в региона на Работин. Имаше някои триумфи, нашите напреднаха с няколкостотин метра. Има разбъркване на фронта от няколкостотин метра “, съобщи Рогов. Той означи, че въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са се пробвали да нападат през нощта и рано сутринта.

" В посока Времевски, вследствие на боевете в региона на Урожайни, ние напреднахме няколкостотин метра. Можем да приказваме за разширение на следената от нас територия и сивата зона както в Ореховското, по този начин и във Времевското направление ", сподели още Рогов.

Украинската войска прави опити за нахлуване от 4 юни. На 12 септември съветският президент Владимир Путин заяви, че Киев към този миг е изгубил 71,5 хиляди военнослужещи и към 18,5 хиляди танкове и друга бронирана техника. Ръководителят на Министерството на защитата Сергей Шойгу съобщи на 26 септември, че единствено през този месец загубите на Украйна надвишават 17 хиляди души, до момента в който контранастъплението не е довело до обилни резултати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР