Руските агресори упорито се опитват да вземат под свой контрол

...
Руските агресори упорито се опитват да вземат под свой контрол
Коментари Харесай

Руските окупатори загубиха почти цяла рота и много техника при опит да завладеят Александровка

Руските агресори настойчиво се пробват да вземат под собствен надзор селището Александровка. Поредният взлом в Южнобугското направление още веднъж не докара до стремежи резултат и костваше на съветските орки огромни загуби в жива мощ и техникаКакто оповестяват от Генерален щаб на ВСУ, по време на следващия опит за нахлуване врагът е изгубил съвсем цяла рота от щурмуващата тактическа група.

Пораид непрекъснато увеличаващият се брой ранени съветски военнослужещи, в разгърнатите мобилни лечебни заведения не доближава дипломиран медицински личен състав. Освен това, врагът има проблеми с обезпечаването на ресурси от медицински препарати, които на процедура не се обезпечават.

Поради големия размер изумена бойна техника, мобилните работилници на съветската войска се постанова да работят непрекъснато в изискванията на недостиг на аварийни елементи и елементи.

На територията на Донецка и Луганска области украинските бранители са отблъснали 8 офанзиви на врага, унищожени са 4 съветски танка, 8 броя бойни бронирани машини и 7 единици автомобилна техника.

Военновъздушни сили на Украйна са поразили 13 въдушни цели - 3 самолета, 1 хеликоптер, 5 дрона и 4 крилати ракети.

Военните от 93 ОМБр " Холодный Яр " унищожиха поредна колона с военна техника на съветските окупатори.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР