Рускинята Мария Шарапова пълни световния новинарски обмен не толкова с

...
Рускинята Мария Шарапова пълни световния новинарски обмен не толкова с
Коментари Харесай

Мария Шарапова пропуска и Торонто

Рускинята Мария Шарапова цялостни международния новинарски продан не толкоз с изиграните си тенис мачове, а повече с това къде няма да взе участие и от кой дуел се отдръпнала.

 Мария Шарапова не излезе за втория си мач в Станфорд
Мария Шарапова не излезе за втория си мач в Станфорд

Рускинята е почувствала болки в лявата ръка

Шарапова се завърна на корта през април, когато изтече наказването ѝ за приложимост на мелдониум. Тогава уредниците в Щутгарт сложиха мача на рускинята в последния вероятен ден, единствено и единствено да я привлекат за присъединяване.

От тогава тя реализира общо шест победи, влючително в първите си три срещи. Два пъти загуби с игра, веднъж се отхвърли по време на мач, а тази седмица не се яви за мача си с украинката Лесия Цуренко.

Мария получава всеобщо " уайлд карти ", тъй като продължава да няма задоволително точки за непосредствено присъединяване в мощните шампионати. Само за " Ролан Гарос " не беше поканена.

Сега тя се отхвърля да играе в Торонто, аргументирайки се с болки в предмишницата. Решенията за Синсинати, където има " уайлд карт и за откритото състезание на Съединени американски щати се чака в идващите седмици.

" Желаем на Мария всичко най-хубаво и се надяваме, че скоро ще се върне на корта изцяло здрава, - сподели шефът на надпреварата в Торонто, Карл Хейл. - Знам, че доста от нашите ентусиасти чакаха нейната поява в Торонто, само че по този начин и по този начин имаме мощен състав от участнички ".

Симона Халеп ще пази купата си в Канада. Там ще е " недолюбващата " Маша - Южени Бушар, както и по-голямата от сестрите Уилямс.

 Снимка 294266
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР