Рускинята Мария Дапирка очаква смъртна присъда във Виетнам и стана

...
Рускинята Мария Дапирка очаква смъртна присъда във Виетнам и стана
Коментари Харесай

Младата рускиня Мария очаква смъртна присъда във Виетнам и написа прощално писмо на майка си

Рускинята Мария Дапирка чака смъртна присъда във Виетнам и стана следващата жертва на нигерийската мафия, или най-малко по този начин считат съветските медии. Младата жена написа писмо, с което се прости с майка си. Тя е зад решетките от 2014 година, само че едвам в този момент чака да бъде произнесена присъда. Тя отишла на сантиментално пътешествия с обичания си - нигериец. Преди това я водил в Бразилия. Чиб Еве след това бил открит кой е и било потвърден, че е наркотрафикант. От доста години той употребявал нищо неподозиращи дами за заслон. Той купил на Мария билет и й подарил куфар за бъдещото странствуване. В него виетнамските служители на реда разкрили 2,7 кг кокаин.

Оттогава Дапирка се намира в следствения арест в Хошимин. Майка й споделя, че не е виждала щерка си 4 години. Някаква връзка става единствено благодарение на консулството.

В писмото си момичето оповестява на майка си, че през тези години не се е отчайвала, занимавала се със спорт и следила за фигурата си.

" Скъпа мамо, не се притеснявай за мен. При мен всичко е добре, подготвена съм за всичко. Надявам се, ще имаш опция да дойдеш, не сме се виждали 4 години. Много ми е тъжно! Грижи се за здравето си, " се споделя в писмото.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР