Рускиня – дъщеря на дипломат, завъртя главата на един от

...
Рускиня – дъщеря на дипломат, завъртя главата на един от
Коментари Харесай

Синът на Малкия Маргин влюбен в рускиня!

Рускиня – щерка на посланик, завъртя главата на един от най-богатите наследници у нас – сина на Николай Маринов-Малкия Маргин . 18-годишният юноша, който също се споделя Николай , е вманиачен по хубавицата и не щади средства, с цел да я впечатли, разкриха източници на „ Галерия “.

                                            

Ники и приятелката му са съученици и като част от обкръжението на милионерския правоприемник, родителите му към този момент са се срещнали с момичето.

 

Съпругата на Малкия Маргин – Мария Цветкова , е одобрила дипломатската дъщеря като добра партия за сина й. След подробно изследване на фамилията й до девето коляно, Николай Маринов също бил удовлетворен от избора на сина си.

Въпреки това, родителите непрекъснато са нащрек в каква компания се движат децата им и избират младежите да се срещат с приятелите си в дома им в „ Бояна “. Рускинята постоянно ходела на посетители на Ники в палата им в затворения комплекс, където Малкия Маргин постоянно я посрещал доста топло.

Къщата им е едно от най-строго охраняваните у нас.

Над 20 гарда наблюдават за сигурността, а ток напрегнато 110 волта тече по оградата от ковано желязо, опасваща палата.

Притесненията на Малкия Маргин за наследниците му не са по никакъв начин без съображение. Като един от някогашните съдружници на групировката СИК и апетитен за наркобос, Николай Маринов има доста врагове. През 2010 година Малкия Маргин бе разгласен за общодържавно търсене, откакто бе обвинен за гарант на изтезанието на журналиста Боби Цанков. Дългото неявяване на подземния необут породи клюки, че е премахнат от хората на ТИМ, с които братя Маргини водят дългогодишна война.

Днес Николай Маринов живее в столицата дружно със брачната половинка си Мария и двете си деца – Николай и Моника. Слуховете носят, че Малкия Маргин има и две извънбрачни деца от любовницата му Аделина в Испания. Двете момчета Андриан и Александър били одрали кожата на баща си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР