Руски войници са изнасилвали и измъчвали деца в Украйна, извършили

...
Руски войници са изнасилвали и измъчвали деца в Украйна, извършили
Коментари Харесай

Разследване на ООН: Руски войници са изнасилвали и измъчвали деца в Украйна

Руски бойци са изнасилвали и измъчвали деца в Украйна , направили са огромен брой изтезания и са направили други военни закононарушения, съгласно следствие на Организация на обединените нации от правни специалисти, оповестява ЕнБиСи.

Създадена от Организация на обединените нации, с цел да изследва воденето на войната, Независимата интернационална анкетна комисия заяви смразяващите си констатации в петък в Женева , описвайки дълъг лист от злоупотреби и жестокости в четири района.

" Въз основа на доказателствата, събрани от комисията, тя заключи, че в Украйна са осъществени военни закононарушения ", сподели Ерик Мьосе, ръководител на тричленната комисия, пред Съвета по правата на индивида на Организация на обединените нации .

Мьосе, норвежки арбитър, съобщи, че комисията е документирала каузи, в които децата са " изнасилени, измъчвани и нелегално лимитирани ".

" Има образци за случаи, при които родственици са принудени да станат очевидци на закононарушенията ", добави той. " В случаите, които сме разследвали, възрастта на жертвите на полово и учредено на пола принуждение варира от четири до 82 години . "

Деца са убити и ранени при " безразборни офанзиви " от съветски сили , употребяващи избухливи оръжия, сподели той. 
 Организация на обединените нации: В Украйна са осъществени военни закононарушения
Организация на обединените нации: В Украйна са осъществени военни закононарушения

Открити са доказателстваза това в областите Киев, Чернигов, Харков и Суми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР