Руски войници, разположени край град Енергодар в украинската Запорожка област,

...
Руски войници, разположени край град Енергодар в украинската Запорожка област,
Коментари Харесай

Руски войници в Запорожка област лъжат, че се бият с украинската армия

Руски бойци, ситуирани край град Енергодар в украинската Запорожка област, измислиха автентичен метод по какъв начин по едно и също време да станат „ герои “, само че и да останат живи.

За това оповестява Запорожката регионална военна администрация. По данни на украинското разузнаване окупаторите всяка вечер имитират военни конфликти с украинските въоръжени сили. Въпросното военно звено сякаш унищожава диверсионно-разузнавателните групи на украинците, както и техните дронове. Войниците гордо отчитали своите „ триумфи “ в отчетите към висшето военно командване.

В реалност обаче бойците край Енергодар не са водели никакви боеве против украинската войска. Това държание на окупаторите се изяснява с обстоятелства, че в случай че организират такава „ героична “ защита на позициите си, възможностите за потребление на тяхното поделение на линията на прикосновение, където ще се сблъскат с действителен огневи контакт с въоръжените сили на Украйна, внезапно понижават. С това възможностите на окупаторите да си тръгнат живи от Украйна се усилват.

Според украинското разузнаване за сходни подправени борби окупаторите получават освен спомагателни муниции, само че и парични награди за присъединяване във военни дейности. На 4 юли се навършиха тъкмо четири месеца, откогато Енергодар е окупиран. Руснаците отвличат локални поданици и плячкосват до каквото се доберат. По данни на Киев в Запорожка област въоръжените сили на Украйна към този момент са получили военна помощ от западни сътрудници, с помощта на която доста са подобрили позициите си на фронта.

На 24 февруари съветската войска, по разпореждане на Владимир Путин, стартира пълномащабна война против самостоятелна Украйна, която продължава и до през днешния ден. Русия мълчи за действителния брой на убитите си бойци, само че по данни на Киев те са към този момент над 36 000. Събрани са досега доказателства за 20 000 военни закононарушения, осъществени от съветските окупатори в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР