Руски военни преминаха през центъра на Москва. Днес в 10

...
Руски военни преминаха през центъра на Москва. Днес в 10
Коментари Харесай

Военни преминаха през центъра на Москва

Руски военни минаха през центъра на Москва.

Днес в 10 часа българско време стартира Парадът на успеха. В тържественото събитие, отдадено на 75-годишнината от края на Втората международна война, участваха хиляди военни от всички родове войски. Над небето на съветската столица прелетяха и десетки самолети и хеликоптери на военновъздушните сили.

Владимир Путин насрочи Парада на успеха

Парадът бе признат от военния министър на Руската федерация Сергей Шойгу. Малко преди началото на церемонията съветският президент и висш главнокомандващ Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През си поговори с ветерани.

През последно време Парадът, отдаден на успеха на Съюз на съветските социалистически републики над Третия райх, се е провеждал на 9 май. През тази година събитието е било планувано за 24 юни (датата на парада, състоял се на Червения площад в Москва през 1945 г.). Причината за смяната на датите е било разпространяването на корона вируса в най-голямата по територия страна в света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР