Руски ултраси са готова за атаки срещу британски фенове и

...
Руски ултраси са готова за атаки срещу британски фенове и
Коментари Харесай

Руски ултраси обещават на англичаните фестивал на насилието

Руски ултраси са подготвена за офанзиви против английски почитатели и дават обещание да устроят на англичаните "фестивал на насилието ", оповестява Daily Star.

Очаква се още през днешния ден да има набези против почитатели на "трите лъва " във Волгоград, където Англия играе с Тунис в първия дуел за двата отбора на Мондиала.

Хулиганите разгласиха в обществените мрежи видеа с фрагменти от подготовката си за боевете със ентусиастите на противниковия тим. Според локалните управляващи, на територията на Руската федерация сега участват повече от 10 000 почитатели на британския народен отбор.

Russian Ultras plot 'festival of VIOLENCE' for England's first World Cup clash https://t.co/0bkAsPWwMC pic.twitter.com/HAhJlrTRTf
— Daily Star (@Daily_Star) June 18, 2018
Преди финала на Шампионската лига в Киев маскирани ултраси нападнаха последователи на Ливърпул, а по-късно в обществените мрежи се появиха голям брой известия от фенски групировки, в които се споделяше, че офанзивата в Киев е била единствено подготовка преди международния шампионат.

Побойниците отправяха страховити закани и обещаваха същински пъкъл за англичаните, които са пристигнали в Русия макар предизвестията.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР