Руски учени изложиха хипотеза за съществуването на живот на Венера

...
Руски учени изложиха хипотеза за съществуването на живот на Венера
Коментари Харесай

Учени предполагат, че има живот на Венера

Руски учени изложиха догадка за съществуването на живот на Венера след проучване на панорамни изображения на повърхността на планетата, оповестява 24СМИ.
За впечатляващото разобличаване заяви Новосибирският държавен университет на своя уеб страница. Екип от учени от Института за галактически проучвания към Руската академия на науките и други институции наново са обработили изображения, получени още през 1975-1982 година от руски апарати. На изображенията са видяни " постепенно движещи се обекти със постоянна конструкция ". Авторите на проучването декларират, че са разкрили обекти, сходни на гъби, скорпион и гущер, като „ животните “ върху изображенията са се движели, съобщи БГНЕС.
" Откриването на извънземен живот ще бъде потрес за цялото човешко всеобщо схващане ", споделя един от създателите на проучването, Валери Снитников.
Руските учени са решили да обединят напъните си с американските си сътрудници, с цел да основат задачата " Венера-Д ". Те имат намерение да проучат в детайли атмосферата на Венера и опцията за съществуването на бактериален живот на планетата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР