Руски туроператор предлага круиз по Северния ледовит океан с достигане

...
Руски туроператор предлага круиз по Северния ледовит океан с достигане
Коментари Харесай

С ледоразбивач до Северния полюс през лятото

Руски туроператор предлага круиз по Северния ледовит океан с постигане на Северния полюс на борда на атомния ледоразбивач " 50 години от успеха ", оповестява РБК.

Най-близкият курс е на 19 юли, само че билети има единствено за следващата година, когато на 7 юли 2019 година е идната екскурзия.На борда на ледоразбивача, пуснат на вода през 1993 година, има ресторант, питейни заведения, библиотека, музикален салон и спортна зала с басейн и сауна.

Стойността на круиза стартира от 28.5 хиляди $ на човек според от каютата. Настаняването в най-луксозния апартамент излиза 42 хиляди $ на човек. Програмата е 13-дневна. Плаването стартира от порт Мурманск и продължава 12 денонощия. В цената влиза хранене три пъти дневно, спомагателните екскурзии и екскурзоводско обслужване. Освен това уредниците обезпечават спомагателна екипировка - непромокаеми обувки и якета. С в допълнение доплащане се провеждат полети с балон.

Сред прекарванията на борда на " 50 години от Победата " е разходка из машинното поделение, гмуркане във водите на Северния ледовит океан, корабоплаване около архипелага Земя на Франц Йосиф и наблюдаване на бели мечки, моржове и други жители на тези ширини
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР