Руски транспортен самолет Ил-76 с девет души екипаж се е

...
Руски транспортен самолет Ил-76 с девет души екипаж се е
Коментари Харесай

Руски транспортен самолет Ил-76 се разби на 500 метра от жилищни сгради в Рязан -

Руски транспортен аероплан Ил-76 с девет души екипаж се е разрушил при опит за твърдо кацане вследствие на повреда единствено на 500 метра от жилищни домове в Рязан, заяви РИА Новости. Загинали са четирима души екипаж, има и потърпевши. Като първична причина за злополуката се показва нередовност на мотора.

„ В хода на извършен учебно-тренировъчен полет без товар заради определяне на нередовност в мотора, екипажът е взел решение да реализира твърдо кацане. “ – оповестява Министерството на защитата на Русктаа федерация. Катастрофата е записана в 3:18 часа по московско време.

Самолетът е паднал поради ненадейно възпламеняване на двигате. Четирима души са починали, петима са приети в болница, оповестява източник на ТАСС от избавителните служби. ТАСС оповестява за петима ранени, самите лекари – за четирима приети в болница.

По данни на отбранителното министерство при удара в земята самолетът отчасти се е разпаднал. Машината е летяла по маршрут Белгород – Оренбург и е серпантина за дозареждане в Дягилево. Транспортният Ил-76 се е разрушил в непосредствена непосредственост до жилищни здания по Михайловское шосе, при рухването е изпокъсал жиците на електрическото зареждане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР