Руски свещеник се забърка сам в грандиозен скандал, след като

...
Руски свещеник се забърка сам в грандиозен скандал, след като
Коментари Харесай

Руски свещеник се забърка сам в грандиозен скандал

Руски духовник се забърка самичък в величествен скандал, откакто фотоси от Instagram акаунта му демонстрираха, че води разточителен метод на живот, написа dnes.bg.

Вячеслав Баскаков разгласил фотоси с първокласните си обувки и даже джапанки. Свещеникът от Твер надалеч не бил преклонен чиновник на Бога, а се глезел с екстравагантни артикули от марки като Gucci и Louis Vuitton.

През предходната седмица фотосите на протойерей Баскаков привлякоха внимание, откакто консуматори в съветския уебсайт pikabu.ru обърнаха внимание на нескромния му стандарт на живот.

От тогава насам обаче фотосите са свалени и акаунта му е заключен. Лидерите на съветската черква порицаха Баскаков за проявата му на неприятен усет и оповестиха, че дисциплинарен комитет се е зарекъл да му " върне разсъдъка ", написа Guardian.

" Надявам се, че това ще върне овчаря в правия път ", съобщи Александър Волков, представител на съветския патриарх Кирил.

" Животът на свещеника не може да бъде разграничен сред персоналното и публичното и никой духовник не може да служи като духовник от заран до обяд, а по-късно да бъде който си пожелае от обяд до вечер ", споделя още Волков.

Баскаков се извини в неделя за фотосите, заявявайки, че ще понесе наказването си и ще изтрие Instagram акаунта си, тъй като не е съумял да се държи смирено и уместно.

Въпреки това той отхвърля да е имал каквото и да е от Gucci или Louis Vuitton, потвърждавайки, че е снимал множеството фотоси в магазините. Той даже твърди, че от време на време " пришивал " скъпо изглеждащи катарами към обувките си.

" Така че те са в действителност евтини обувки, само че наподобяват празнично ", написа протойерей Вячеслав Баскаков.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР