Руски самолет се разби в Черно море. По предварителни данни

...
Руски самолет се разби в Черно море. По предварителни данни
Коментари Харесай

Руски самолет Су-27 се разби в Черно море

Руски аероплан се разруши в Черно море. По предварителни данни самолетът Су-27 се е разрушил в Черно море по време на постоянен полет, заяви РИА Новости, цитирайки Министерството на защитата. Отбелязва се, че на 50 километра от град Теодосия самолетът е дал сигнал за злополучие.
В избавителната интервенция вземат участие хеликоптери Ан-26, Ми-8, военни, както и цивилен кораби, които са били в непосредствена непосредственост до мястото на произшествието.

„ Издирването на водача в зоната на деяние е усложнено от сложните метеорологични условия “, прибавя Министерството на защитата.

Два избавителни влекача са изпратени към мястото на злополуката на Су-27 в Черно море, на място към този момент се намира моторен транспортен съд, цитира РИА Новости информацията от пресслужбата на флота.

" Два буксира " Спасител Демидов " и " Меркурий " ще бъдат на мястото след 2 - 2,5 часа. Моторният транспортен съд " Волго-Балт 179 към този момент е там, съобщи представителят на организацията в отговор на въпроса кои кораби изпращат към хипотетичното място на злополуката на самолета.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР