Руски съд нареди условното освобождаване на двамата известни местни футболисти,

...
Руски съд нареди условното освобождаване на двамата известни местни футболисти,
Коментари Харесай

Московски съд освобождава условно Кокорин и Мамаев

Руски съд подреди условното освобождение на двамата известни локални футболисти, които попаднаха в пандиза за присъединяване си в две нападания предходната година, оповестиха съветските осведомителни организации.

Александър Кокорин и Павел Мамаев, които играеха в съветския хайлайф и бяха национали на „ Сборная “, се извиниха, откакто бяха снимани предходната година в две прояви на физическо принуждение в Москва. Двамата играчи участваха и на двата случая, откакто отпразнуваха десетгодишнина от своето другарство в московски стриптийз клуб, където и двамата обявиха, че са пили бира.

През май, Кокорин бе наказан на 18 месеца затвор, до момента в който Мамаев получи 17-месечно присъда след месеци чувания, които бяха директно отразени от съветските държавни медии. Някои критици на Кремъл споделиха, че суровите санкции за футболистите са били направени, с цел да се отклони вниманието от по-сериозни проблеми в страната, в това число и увеличението на пенсионната възраст. Московският съд подреди те да бъдат пуснати условно на 17 септември, показа юристът на двамата, представен от съветските осведомителни медии. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР