Руски ракетоносец Ту-160 в Японско море е бил поет под

...
Руски ракетоносец Ту-160 в Японско море е бил поет под
Коментари Харесай

Руски ракетоносец Ту-160 на форсаж изпревари два F-35

Руски ракетоносец Ту-160 в Японско море е бил стихотворец под наблюдаване от два изтребителя пето потомство F-35A, само че бомбардировачът от Военновъздушни сили на Русия елементарно се е откъснал от тях, като е превключил на форсаж, написа китайското издание “Сина”, като отбелязва, че американските самолети „ са се посрамили “ в тази обстановка.

Твърди се, че случаят е станал на 3 ноември. Ту-160 е правил планов полет в Японско море, когато два F-35 го обкръжават отдясно и отляво. В този миг съветският бомбардировач ненадейно форсира, присъединил форсажа. Поради това скоростта на Ту-160 се е усилва до 2,05 пъти скоростта на звука, написа “Сина”.

Двата изтребителя F-35A реагират, само че прекомерно късно - до момента в който включат личния си форсаж, радарите към момента могат да засекат бомбардировача Ту-160, само че водачът към този момент го губи зрително.

Китайската обява акцентира какъв брой елементарно един 110-тонен аероплан съумява да се откъсне от 13-тонните американски изтребители.

Изтребителите от страните от НАТО и съюзните страни се пробват да управляват всички полети на Ту-160 и другите съветски бомбардировачи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР