Руски ракети, изстреляни по Украйна са паднали погрешка на територията

...
Руски ракети, изстреляни по Украйна са паднали погрешка на територията
Коментари Харесай

Руски ракети удариха Полша, има най-малко двама загинали

Руски ракети, изстреляни по Украйна са паднали простъпка на територията на Полша, има минимум двама починали, заяви Би Би Си. 
Прочетете още
Полша е член на НАТО и граничи с Украйна, отбелязва медията. Експлозиите в Полша са разследване от всеобщата бомбардировка против украински градове от Русия по-рано през днешния ден, при която бяха изстреляни над 100 ракети.

Министър-председателят на Полша Матеуш Моравецки привиква комисията на Съвета на министрите по въпросите на националната сигурност и защитата " по неотложност ", заяви представителят на държавното управление Пьотр Мюлер.  Ракетите са паднали в град Пшеводов. Той не даде детайлности за тематиките на срещата, а се ограничи единствено, че е " поради рецесията ".

Полиция, прокуратура и бойци от армията към този момент са на място. Предполага се, че задачата на ракетите евентуално е украинският град Лвов, който е на към 100 км южно от полския Пшеводов. Заблудените ракети са паднала на 65 километра в територията на Полша.

Че ударите са нанесени от съветски ракети бе доказано от разузнаването на Съединени американски щати пред АП, заяви " Евронюз ".

Съгласно договорите на НАТО нахлуване против един съдружник от пакта се смята за нахлуване против всички страни от него, напомня английското издание.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР