Руски полицаи намериха череп, за който се предполага, че е

...
Руски полицаи намериха череп, за който се предполага, че е
Коментари Харесай

Намериха черепа на балерина от Болшой театър

Руски служители на реда откриха череп, за който се допуска, че е на изчезнала преди 5 години балерина от Болшой спектакъл, съобщи в. "Дейли мирър ", цитира в. "Телеграф ".

Органите на реда считат, че 25-годишната Олга Дьомина е била убита, откакто е била изнудвана с нейни еротични фотоси.

Предполагаемите остатъци на балерината били открити в края на май в Измайловския парк в Москва. На същото място бил засечен сигнал от джиесема на хипотетичния палач в нощта, когато Олга изчезнала.

Преди да изчезне безследно, младата балерина станала обект на изнудване. Непознат мъж я заплашил, че ще популяризира нейни "сексуално компрометиращи " фотоси, в случай че тя не заплати откуп. Олга дала на няколко пъти общо 800 000 рубли (около 10 000 евро) на изнудвача, само че все пак фотосите били оповестени онлайн, дружно с изказванията, че балерината е работела като компаньонка на заможни клиенти.

Семеен мъж, описван като "мениджър " или "любовник " на младата жена, бил арестуван в Носква през 2017 година Това станало, откакто 39-годишният Малхаз Джавоев избягал в Германия и се показал под непознато име за кюрдски емигрант. Той обаче бил върнат в родината си след заповед за задържане, издадена посредством Интерпол. Сега Джавоев се намира в московския затвор "Матроская тишина " като обвинен в убийството на Дьомина.

През август 2014 година, когато Олга изчезнала, Джавоев откарал балерината в различен съветски град, където тя танцувала на частно празненство за богат предприемач. "Мениджърът " по-късно я върнал назад в московския апартамент, където тя била убита. След това той закопал останките в Измайловския парк, твърдият органите на реда.

По време на изгубването майката на балерината получила необичайно известие. В него пишело: "Мамо, аз съм Оля. Откраднах огромна сума пари. Не мога да се върна в Москва. Ще отида в Европа за 10 дни. Не отговаряй, в случай че ти се обадят. Не ме търси. Не върви на никое място ". Полицията счита, че есемесът в действителност е от Джавоев, който е умъртвил Олга.

Адвокатът на заподозряния обаче твърди, че органите на реда бъркат и че балерината към момента е жива. "Имаме информация, че Олга Дьомина от дълго време е мечтаела да напусне Русия и да си уреди живота в чужбина ", обявиха от екипа на отбраната. Според тях балерината била забъркана в огромна имотна машинация и по тази причина избягала скрито.

Останките от тялото, открито в Измайловския парк, са дадени за ДНК разбор. Очаква се резултатите да станат ясни до месец.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР