Руски политолог предложи да бъдат намалени чартърните полети от Русия

...
Руски политолог предложи да бъдат намалени чартърните полети от Русия
Коментари Харесай

Скандал! От Русия: Българите са нагли, да им дадем урок

Руски политолог предложи да бъдат понижени чартърните полети от Русия към България. Предложението е направено от Вадим Трухачов от Руския държавен филантропичен университет.

Той разяснява последното изказване на българското външно министерство. Според него Съветският съюз не е част от освобождението на Европа от нацизма.

„ Мисля, че можем да ограничим броя на чартърните полети до България. Това ще им подейства отрезвяващо. Там наглеят, тъй като не получават отговор. Мисля, че можем да им отговорим с краткотрайно ограничаване.

България демонстрира черна непризнателност, откакто беше освободена от 500 години. Там непрекъснато желаят да се подмажат на Европейски Съюз и НАТО, като се вършат на по-големи русофоби от поляците, само че ние не би трябвало да разрешаваме това “, съобщи Трухачов.

Българското външно министерство направи коментар по случай на галерия в съветското посолство, като съобщи, че не оспорва ролята на Съюз на съветските социалистически републики в успеха над нацизма, само че слага под въпрос термина избавление, поради руското въздействие по-късно.

Русия разгласи, че изложбата цели да запознае обществото с материали от съветските архиви.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР