Руски министър призова съгражданките си да се въздържат от това

...
Руски министър призова съгражданките си да се въздържат от това
Коментари Харесай

Руски министър: Рускините да не правят секс с чужденци по време на световното

Руски министър прикани съгражданките си да се въздържат от това да вършат секс с чужденци по време на международното състезание по футбол, предадоха международните медии.

Тамара Плетньова счита, че даже тези връзки да доведат до брак, дамите и децата им ще бъдат изтеглени в чужбина и няма да останат в Русия.

„ Дори и да се омъжат, те ще бъдат изведени от страната и няма да знаят по какъв начин да се върнат. После ще идват при мен да плачат, че децата им са взети”, разяснява Плетньова по време на радио изявление.
Мондиал 2018: Обичайните обвинени (ВИДЕО) Бразилия или Германия, Меси или Роналдо – зрелището (почти) стартира
Тя добавя, че желае хората в страната ѝ да се женят по обич за съветски жители и да отглеждат деца и фамилии в Русия.

По думите ѝ множеството дамите, които родили деца от чужденци към Олимпийските игри в Москва през 1980 година „ са страдащи самотни майки”. „ Добре са тези, които са родили деца от същата раса, само че тези от междурасови връзки страдат”, добавя още Плетньова.

Тъмнокожи руснаци до ден сегашен са подложени на чести въпроси и дискриминация в страната, защото там чернокожото население е по-малко от 1%. Двурасовите руснаци постоянно са наричани „ деца на Олимпийските игри” или „ Фестивални деца”, тъй като са заченати по време на огромни спортни събития в страната.

По време на Световното по футбол в Русия се чакат над 1 млн. туристи, което повдига въпроса за расовата и полова дискриминация в страната. Едно от огромните терзания на международните гости е, че казаци ще охраняват спортните събития. По време на Олимпийските игри от 2014 година точно казаци биеха членовете на „ Пуси райът” в Сочи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР