Руски журналисти се оплакаха, че са били бити и ограбени

...
Руски журналисти се оплакаха, че са били бити и ограбени
Коментари Харесай

Биха и ограбиха руски журналисти на "Тумба"

Руски публицисти се оплакаха, че са били бити и ограбени по време на дуела сред ПАОК и " Спартак " Москва в Солун. Домакините реализираха трагичен поврат от 0:2 до 3:2, а измежду голмайсторите бе и българският национал Ивелин Попов.

Репортерите от Русия упрекват и полицията - чиновниците на реда ги защитили насилствено от офанзивите на почитателите, а след дуела ги посъветвали да изоставен града по допустимо най-бързия метод.

" Никога не ми се е случвало нещо сходно. Нападнаха ни десетина хулигани. Имаше къс конфликт, а стюардите ни навряха под седалките ", написа Дмитрий Зеленов от " Спорт Експрес ".
Попето с гол, ПАОК обаче обърна " Спартак " Москва (ВИДЕО) Руснаците изгубиха с 2:3 в мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига
Нападателите принудили публицистите да смъкват раниците си и отмъкнали всичко в алено и бяло - цветовете на " Спартак ". Взели даже и акредитациите им. Някои от репортерите получили удари по главата пред очите на стюардите и на формалните представители на съветския клуб.

Хулиган ПАОКа прорвался на медиа-трибуны и пытается догнать журналистов из России. Службы безопастности пытается его удержать, само че так, по какъв начин будто это близкий родственник. Фанаты здесь могут съвсем все. #paokfcsm #ПАОКСпартак pic.twitter.com/Q9lKBBFQFl
— Ваня Карпов (@OnooQ) August 8, 2018

Проблемите траяли и на стадиона, където гръцки последователи пробвали да обхванат в прес зоната. Полицаите, грижещи се за реда, обаче не реагирали прекомерно интензивно на опасността. " Опитаха се да ги удържат, само че по този начин, както се прави с непосредствен родственик. Тук почитателите могат да вършат каквото изискат ", оплака се Иван Карпов от Чемпионат.com.

Полиция требует, чтобы русские журналисты сидели безшумно, молча. Потому что в ином случае они за нас не отвечают. Греки же избор так. pic.twitter.com/S23m9jdfZt
— Дмитрий Егоров (@edim_sport) August 8, 2018

Инцидентите се ревизират от съветското консулство в Солун.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР