Руски изтребители Су-35 (Sukhoi Su-35 Flanker-E) трябваше да бъдат доставени

...
Руски изтребители Су-35 (Sukhoi Su-35 Flanker-E) трябваше да бъдат доставени
Коментари Харесай

Развенчаха мита за руските Су-35

Руски изтребители Су-35 (Sukhoi Su-35 Flanker-E) трябваше да бъдат доставени на Индонезия. В подмяна Руската федерация трябваше да получи палмово масло и други аналогични артикули. Сделката надали ще се осъществя, изключително на фона на последните изявления в индонезийския щемпел, които акцентират минусите на машината.

„ Изтpeбитeлят Cy-35 e нeeфeĸтивeн в cpaвнeниe c пo-мoдepнитe caмoлeти oт тoзи ĸлac бoйни пpeвoзни cpeдcтва”, споделя командирът на противовъздушната защита на Индонезия Ерис Харианто. Три са главните минуси на Су-35: съществуване на въздържан радар, огромни габарити и неналичието на стелт технология. Също по този начин е нелогично страната да придобива изтребители четвърто потомство, като на пазара към този момент се предлага пето, разясняват анализатори.

Големите размери на машината го вършат по-бърз за локализация в небето. И не на последно място машината е прекомерно скъпа за обслужване. Цената ѝ е близка до тази на американските изтребители от пето потомство. Су-35 се продава против 31.6 млн. USD. Цената е обаче преференциална за съветските военни. Експертната цена е по-висока. В нея влизат още образование на водачите, поддръжка, симулатори, а при договаряне и муниции. Най-скорошната договорка със Су-35 е била с Китай. Страната е поръчала 24 изтребителя за 2.5 милиарда USD, което прави по 100 млн. USD на аероплан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР