Руски изтребители Су-27 са прихванали американски бомбардировачи B-52H, приближаващи руската

...
Руски изтребители Су-27 са прихванали американски бомбардировачи B-52H, приближаващи руската
Коментари Харесай

Напрежение: Руски изтребители прихванаха американски бомбардировачи

Руски изтребители Су-27 са прихванали американски бомбардировачи B-52H, приближаващи съветската граница по посока на Черно и Балтийско море, заяви Националният център за ръководство на защитата в страната.
От известието излиза наяве, че не е било позволено нахлуване в региона на съветската граница.
Националният център за ръководство на защитата заяви също, че полетите на съветските самолети са осъществени в строго сходство с интернационалните правила за въздушно пространство.
Миналата седмица формалният вестник на Руските въоръжени сили, „ Красная Звезда “, заяви, че през последните няколко дни съветските самолети 10 пъти са прихванали непознати самолети наоколо до въздушното пространство на Русия.
В същото време Русия изрази опасеня от опити на Съединени американски щати за хакерски атаки против системите за ръководство на инфраструктурата на Русия.
В събота американският вестник " Ню Йорк таймс ",, базирайки се на свои източници, написа, че Съединени американски щати се осъществили хакерски атаки против енергийната система на Русия.
Източникът от съветските ведомство означи, че става дума на първо място за превоза, банковата сфера и енергетиката. " Ние следим и записваме сходни опити ", сподели той и добави, че съветската страна съумява да обезврежда тези дейности.
Кремъл съобщи през днешния ден, че американската публикация поражда паника и демонстрира, че най-малко на доктрина кибервойната е допустима.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР