Руски интернет сайт плагиатства снимки на малката аеновградчанка Ева Чолакова,

...
Руски интернет сайт плагиатства снимки на малката аеновградчанка Ева Чолакова,
Коментари Харесай

Руски сайт открадна самоличността на Ева от Асеновград, за да събира пари?

Руски интернет уебсайт плагиатства фотоси на дребната аеновградчанка Ева Чолакова, страдаща от Сарком на " Юинг ". Предполагаемата цел на откраднатата идентичност е користна - посредством неистина да се набират средства, които не е ясно къде отиват. Името на съветския уебсайт е " Фонд милосердие " и към момента е деен на адрес: http://vot.sabrinna.ru/?fbclid=IwAR0LoK5dRCWCXTDFl2wm0-6NFQxjE1kT3794hzq5Anj_RtS766xt9d83jrc, като евентуално хора не престават да пращат пари. Фейсбукът със същото име към този момент е блокиран или заличен. За казуса сигнализира бащата на детето Евелин Чолаков. Той оповестява, че е научил за протичащото се от негова позната, която им е изпратила лунк към уеб страницата. Към нея пък е алармирал съветският жител Артем Молодкин.
Влизайки в интернет страницата, той вижда дейни фотоси на самата Ева в болничното заведение, както и на част от документите й. Името обаче е Маша Козловская. Казва се, че детето се бори със смъртоносна болест - остеосаркома (рак) - и родителите й молят за помощ, с цел да се съберат средства за лекуването на момиченцето. Сайтът изяснява, че Маша е почнала да се лекува в град Екатеринбург.
" За страдание, вярната диагноза не беше сложена в точния момент, което изостри обстановката. Сега заболяването е в стадий, в който локалните експерти не са в положение да се оправят и по тази причина Маша е изпратена на лекуване в Южна Корея. Това е профилирана клиника с богат опит в лекуването на остеосаркома на този стадий. Първите дни на лекуване към този момент дадоха позитивен резултат и ни дадоха вяра. Но лечението коства доста пари за нашето семейство! Общата цена на цялото лекуване е 5 200 000 рубли. Ние сами успяхме да съберем 2 800 000 рубли. Нямаме концепция от кое място можем да вземем останалата сума и безусловно на колене се молим да ни помогне в битката за живота на Маша! Никога не сме си представяли, че можем да бъдем в сходна обстановка ", написа в обръщението сякаш от родителите.

Според обявата, към 21.08.19 година са били нужни още към 2 110 000 съветски рубли, което се равнява на към 120 000 български лв.. Публикувана е дарителска сметка и даже телефонен номер на сякаш бащата Дмитрий Козловски, като категорично се насочва молба да се звъни единствено по неотложност и е за предпочитане да се праща SMS, в случай че някой желае да получи повече информация.

В същото време Ева от Асеновград в действителност се лекува в Германия и парите за лекуването й се събират при спазването на правила и правила. Евелин Чолаков е покъртен от случилото се и съобщи, че има намерение да подаде сигнал в полицията. И изясни, че няма визия на този стадий по какъв начин да накарат админите на уеб страницата да смъкват обявата. Той уточни, че не са се свързали с никого от там, само че възнамерява да наеме юрист от Германия, който да се заеме със случая.

За Actualno.com на Ева заяви, че тя все още е добре доколкото е допустимо. минала е натоварен курс на лъчетерапия и в края на този месец й предстоят цялостни проучвания, с цел да се откри какво й е положението фактически. Едва по-късно, ще стане ясно по какъв начин ще продължи лекуването й. Поради сериозността на болестта на детето, лекарите от немската клиника, в която се лекува дребната асеновградчанка, предвиждат, че лекуването й ще продължи към пет години. Това постанова фамилията да остане да живее в Германия, до момента в който е належащо и не се доближи цялостното изцеление на Ева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР