Руски инфлуенсъри споделиха видеоклипове, на които са разплакани след решението

...
Руски инфлуенсъри споделиха видеоклипове, на които са разплакани след решението
Коментари Харесай

Забраната на Instagram разплака руски инфлуенсъри


Руски инфлуенсъри споделиха видеоклипове, на които са разплакани след решението на страната им да забрани Instagram от понеделник, написа 9GAG.

Риалити телевизионната звезда Олга Бузова, която има 23,3 милиона почитатели в Instagram, показа видео в неделя, на което ридае, че е изгубила аудиторията си.



Във видеото тя споделя: „ Не знам какво носи бъдещето. Не знам. Просто споделих живота си, работата си и душата си. Не съм свършила цялата тази работа просто за себе си, това е част от душата ми. Чувствам се като че ли огромна част от сърцето ми и живота ми бяха отнети от мен “.

Според туит на новинарския канал Nexta TV, друга неназована съветска инфлуенсърка също се е разплакала през уикенда и е споделила, че е в това е „ първия й стадий на тъга “ поради възбраната.

Според Insider, тя споделя: „ Мислите ли, че за мен, като инфлуенсър в Instagram, това е източник на приходи? За мен това е животът ми. Това е душата ми. Това е нещото, с което се разсънвам, задрямвам “.

Други съветски инфлуенсъри осведомиха почитателите си, че се запътват към други обществени платформи, по-специално Telegram и VK, и ги помолиха да ги последват там.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР