Руски хакер може да стои зад похищението на сватбените снимки

...
Руски хакер може да стои зад похищението на сватбените снимки
Коментари Харесай

Руски хакер откраднал снимките на принц Хари и съпругата му Меган

Руски хакер може да стои зад похищението на сватбените фотоси на английския Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), и на неговата брачна половинка Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски:, настояват създателите на новата книга за херцозите на Съсекс "Fiding Freedom " /Да откриеш свободата/, предава Българска телеграфна агенция.

В неофициалната биография на кралската двойка се загатва за случай, който стана прочут още през месец юни предходната година. Тогава злосторници получиха достъп до облачното вместилище на данни, което е било употребявано от английския фотограф от полски генезис Алексей Любомирски. Сред похитените от архива му фотоси попадали фрагменти от годежа и от сватбата на внука на английската кралица Елизабет Втора.

"На 12 септември живущ в Русия програмист съумя да разбие облачното вместилище на непубликуваните по-рано фотоси на Хари и Меган, направени от фотографа Любомирски. Там кралските особи са снимани във фотосесия в непринудена конюнктура. Откраднати са били и снимки от сватбения банкет, в които попада даже и кралицата. В по-голямата част от архива са били съхранявани фотоси, предопределени за бракуване. В тях обектите са били или със затворени очи или не са изглеждали по най-хубавия метод. Част фрагментите са били изложени в уеб страницата Tumblr, предопределен за продан на фотоси ", се споделя в книгата, фрагменти от която разгласява в. "Дейли мейл ".

Авторите на книгата, Омид Скоби и Каролин Дъранд, експерти по въпросите на кралското семейство, не прецизират от кое място са разбрали, че хакерът е от Русия. В биографията не се споделя и по какъв начин е приключило следствието на случая, само че херцозите на Съсекс са изказали паниката си, за това какъв брой елементарно е добила гласност тяхна персонална информация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР