Руски граничар вероятно е изпял на британските власти Александър Петров

...
Руски граничар вероятно е изпял на британските власти Александър Петров
Коментари Харесай

Руски граничар е изпял на Лондон отровителите на Скрипал?

Руски граничар евентуално е изпял на английските управляващи Александър Петров (Александър Мишкин) и Руслан Боширов (Анатолий Чепига), които са търсени от Лондон за отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал от март 2018 година в Англия, заяви лента.ру.

Федералната работа за сигурност (ФСС) през днешния ден разгласи за резултати от профилирана интервенция, провесена преди няколко дни в северозападната част на страната. "Наши сътрудници арестуваха граничар и служител на Федералната данъчна работа. Двамата са упрекнати в корист със служебно състояние и продажба на поверителна информация на непозната страна ", написа в публично известие на институцията. Бирникът и граничарят са намерили информация за пътуванията на мъжете до Обединеното кралство и я продали на английските специфични служби, добави лента.ру.

Александър Петров и Руслан Боширов (наричани и Александър Мишкин, и Анатолий Чепига) бяха упрекнати от Англия за отравянето на двамата Скрипал. Бившият полковник от съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) и щерка му бяха дълго дреме в кома поради интоксикация с нервнопаралитичното вещество "Новичок ". Москва и двамата мъже отхвърлят да имат нещо общо със случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР