Руски депутати разгледаха въпроса за потенциалните интимни контакти между рускините

...
Руски депутати разгледаха въпроса за потенциалните интимни контакти между рускините
Коментари Харесай

Депутати призоваха рускините да се въздържат от секс с гостите на Мондиала

Руски депутати разгледаха въпроса за евентуалните интимни контакти сред рускините и чужденците , пристигнали за Световното състезание по футбол , съобщи в. " Московский комсомолец “ ".
 
Председателят на комисията по въпросите на фамилията в Държавната дума Тамара Плетньова прикани своите сънароднички да се въздържат от секс с гостите на Световното . Според нея изцяло е допустимо избрани девойки да се решат на интимности с чужденци и в следствие да забременеят и родят.
 


" След това тези дечица страдат. Такива деца страдаха още по руско време ", съобщи Плетньова в изявление за радиостанция " Говорит Москва ", като напомни за горчивия опит от Олимпиадата в Москва през 1980 година
 
Тя акцентира, че още по-големи компликации биха изпитали децата от смесена раса , за които животът в Русия би бил още по-труден.
 


" Аз не съм националист, само че съм на мнение, че би трябвало да раждаме наши си деца ", добави депутатът. Тя прикани рускините да се омъжват по обич и то за жители точно на Русия; да градят здрави фамилии, да раждат деца и да ги възпитават.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР