Руски депутат описа втория случай на отравяне с нервнопаралитично вещество

...
Руски депутат описа втория случай на отравяне с нервнопаралитично вещество
Коментари Харесай

В Русия обявиха за антируска PR истерия отравянето с новичок във Великобритания

Руски народен представител разказа втория случай на отравяне с нервнопаралитично вещество новичок в Южна Англия като част от английските опити за оклеветяване на Световното състезание по футбол, на което хазаин е Русия, и да поддържа напрежението преди плануваната среща сред съветския президент Владимир Путин и американския му сътрудник Доналд Тръмп на 16 юли в Хелзинки, оповестява " Асошиейтед прес ".

Сергей Железняк, който е член на комисията по външните работи към Държавната дума, разяснява, че отравянето на двойката в британския град Еймсбъри в събота е " продължение на антируската PR нервност, която английските управляващи се пробват да основават ".

Железняк означи, че " това се случва на фона на много мощна позитивна прочувствена вълна от английските почитатели, които пристигнаха в Русия, с цел да поддържат своя тим по време на Световното състезание ".

Той добави, че позитивното усещане на Русия опонира на формалния роман и упрекна английските управляващи, че показват нещо, което би могло да бъде свръхдоза опиати, като друго отравяне с новичок.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР