Руски депутат призова съгражданките си да се въздържат от това да

...
Руски депутат призова съгражданките си да се въздържат от това да
Коментари Харесай

Депутатка към рускините: Не правете секс с чужденци по време на световното

Руски депутат прикани съгражданките си да се въздържат от това да вършат секс с чужденци по време на международното състезание по футбол.

Тамара Плетньова счита, че даже тези връзки да доведат до брак, дамите и децата им ще бъдат изтеглени в чужбина и няма да останат в Русия.

„ Дори и да се омъжат, те ще бъдат изведени от страната и няма да знаят по какъв начин да се върнат. После ще идват при мен да плачат, че децата им са взети ”, разяснява Плетньова по време на радио изявление.

Тя добавя, че желае хората в страната ѝ да се женят по обич за съветски жители и да отглеждат деца и фамилии в Русия.

По думите ѝ множеството дами, които родили деца от чужденци към Олимпийските игри в Москва през 1980 година „ са страдащи самотни майки ”. „ Добре са тези, които са родили деца от същата раса, само че тези от междурасови връзки страдат ”, добавя още Плетньова, представена от международните организации.

Тъмнокожи руснаци до ден сегашен са подложени на чести въпроси и дискриминация в страната, защото там чернокожото население е по-малко от 1%. Двурасовите руснаци постоянно са наричани „ деца на Олимпийските игри ” или „ Фестивални деца ”, тъй като са заченати по време на огромни спортни събития в страната.

По време на Световното по футбол в Русия се чакат над 1 млн. туристи, което повдига въпроса за расовата и полова дискриминация в страната. Едно от огромните терзания на международните гости е, че казаци ще охраняват спортните събития. По време на Олимпийските игри от 2014 година точно казаци биеха членовете на „ Пуси райът ” в Сочи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР