Руската звезда в смесените бойни изкуства и безпорен шампион в

...
Руската звезда в смесените бойни изкуства и безпорен шампион в
Коментари Харесай

Хабиб е бесен: Дайте ми локация и ще се бия

Руската звезда в смесените бойни изкуства и безпорен първенец в лека категория на UFC Руслан Нурмагомедов за следващ път разяснява анулацията на дуела с 36-годишния някогашен краткотраен първенец Тони Фъргюсън, като съобщи, че към момента е подготвен на влезе в клетката при избрани условия.

“Всеки ден упражнявам. Сутрин и вечер в залата, която се намира в дома ми. Сега съм най-голямата звезда в UFC. Непобеден и неоспорим първенец. Това не е елементарна борба. 16 дни преди дататата на мача аз даже не знам мястото на провеждането й. Дори Тони Фъргюсън сподели неотдавна, че в случай че не разгласят мястото, той няма да подпише контракт за дуела. Той го сподели, само че никой не обърна внимание на това.

Един войник би трябвало да знае къде ще се организира борбата, с цел да планува време за адаптация и да съгласува полети, завършек на подготвителния лагер и други такива неща. Ако сега UFC ми кажаж локация и мога да излетя от Русия, тогава ще се удрям. На 100 %. Просто ми дайте място. Всеки ден адресирам известия на Дейна Уайт, само че по този начин и не ми отговоря. Не съм отговорен аз.

Разбирам, че хората са растроени. Това е мечтана борба за почитателите, фантазия е и за мен. Загубих доста пари, изгубих доста от всичко. Никой не е изгубил толкоз, колкото аз изгубих. Искам да се удрям, тъй като тази борба е значима за моето завещание, тя е най-голямата в историята на UFC, съобщи Орела в изявление за ESPN.

31-годишният Нурмагомедов има 28 багра в смесените бойни изкества и 28 победи в тях. В UFC руснакът има 12 победи от 12 дуела. На сметката на 36-годишния Фъргюсън има 28 багра в ММА, от които той завоюва 25 и в три претърпя проваляне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР