Руската военна полиция патрулира линията между сирийските и турските сили

...
Руската военна полиция патрулира линията между сирийските и турските сили
Коментари Харесай

Русия патрулира между сирийските и турските сили

Руската военна полиция патрулира линията сред сирийските и турските сили в северна Сирия, оповестява съветското министерство на защитата, представено от " Ройтерс " и " РИА новости ".

Сирийските държавни сили , съдружници на Русия, имат цялостен надзор над северния сирийски град Манбиж , а съветските бойци се координират с турската войска в региона на Манбиж, съобщи " Интерфакс ".

" Руската военна полиция продължава да патрулира северозападната граница на Манбиж по линията на връзка сред сирийските и турските сили. Организирано е съдействие с турската страна ", съобщи съветското министерство на защитата.

Пратеникът на Кремъл за Сирия назова военната атака на Турция в североизточна Сирия " неприемлива " и интервенцията не е съгласувана с Москва авансово.

Александър Лаврентиев, пратеникът на съветския президент Владимир Путин за Сирия, също удостовери, че Русия е сключила съглашение сред сирийското държавно управление и кюрдските сили , кюрдите да правят отстъпка контрола над територията на сирийските войски.

Разговорите сред кюрдите и Дамаск са се състояли в съветската въздушна база Хмеймим в Сирия. Русия няма да допусне конфликти сред Турция и С ирия
 Кюрдите си върнаха контрола над Рас ал Айн, има боеве в Кобани Обновена
Кюрдите си върнаха контрола над Рас ал Айн, има боеве в Кобани

Офанзивата на Турция е спряна в Тувейджел и Ховейш, сирийските държавни войски са в Манбиж

SANA удостоверява, че сирийските армейски елементи са влезнали в Манбиж часове откакто поемат контрола над Табка и нейното военно летище , както и Айн Иса в северната част на Рака и огромен брой близки села и градове.

Сирийските кюрди реализираха съглашение с държавното управление в Дамаск по отношение на разполагането на сирийските армейски сили покрай северната граница, откакто американските войски се изтеглиха от района преди турско навлизане.

Американски военни се пробвали да попречват изпращането на сирийски и съветски сили наоколо до Манбиж , заяви основаната в Лондон по този начин наречена Сирийска обсерватория за правата на индивида.

Кюрдските управляващи декларират, че договорката " проправя пътя към освобождението на останалите сирийски градове, окупирани от турската войска, като Африн ".

Анкара твърди, че интервенцията е предопределена за пречистване на кюрдските бойци , определяни за терористи.

Досега турските войски са поели контрола над 109 квадратни км територия , в това число 1 7 села към Тел Абяд и четири села към Рас ал Айн , разяснява по-рано Ердоган.
 Ердоган желае чиста от терористи част на Сирия, подготвена да одобри 1 млн. бежанци
Ердоган желае чиста от терористи част на Сирия, подготвена да одобри 1 млн. бежанци

Скоро праща 1 млн., а след това 2 млн. бежанци от Манбиж до границата с Ирак
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР