Руската ваксина, както и всичко, което се разработва там, е

...
Руската ваксина, както и всичко, което се разработва там, е
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов: Ваксината срещу COVID-19 няма да е на пазара тази есен

Руската ваксина, както и всичко, което се създава там, е строго секретно. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV доцент доктор Андрей Чорбанов в коментар по тематиката за международните старания в откриването на ваксина против COVID-19.
Това, което идва от Русия, е информация, която дават единствено управляващите. Затова научната общественост е извънредно скептична. Знае се сигурно, че съветската ваксина е от актуален вид, сподели доцент Чорбанов. По думите му не звучи съществено съветската ваксина да е тествана върху дъщерята на Путин. Притеснително е, когато човек като Путин с неговата позиция приказва за тези неща, смята специалистът.
Откритието на имунизацията значително е стопански война. Англия също съобщи, че надали не стартира да подписва контракти за нейната ваксина. Ваксината няма да е на пазара тази есен, тъй като за разлика от Русия, нямам доверие европейска страна да пусне за необятно ползване ваксина, която не е предходна всички тествове, разяснява Чорбанов. Като всяка друга стока, ще разберете, че имунизацията е на пазара, когато някой постави подписа си, че е безвредна и ефикасна, посочи Андрей Чорбанов. 
Той уточни, че неговият екип работи по ваксина против COVID-19, само че означи, че бързината не е определяща при създаването.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР